Ber om ursäkt.

Att nedanstående inlägg vart asknas. Uppdaterade från min phoney och vet inte vad som hände. Men som ni ser så vart det inte alls en bild på läckan utan på mig och Emma först. Ah hoppas att ni har överseende med detta.
/Annica

Läcka!

Ja som jag nämnt innan har vi ju fått en läcka någonstans i lgh som gjort att hallgolvet svält upp! Iaf så har de varit här idag och brutit upp golvet. Läckan var större än förväntat så vi får se hur det går med det hela.. :/

Helgen har varit bra!! Fredagen spenderades på Ivy tillsammans med Joel och Lena.
Lördagen tillsammans med Emma och vin!
Söndag(gårdagen) spenderades med Lena vid naturens hus och hemma i soffan! ;)

Imorgon är dagen D! Då börjar jag äntligen jobba på steget!! Som jag längtat! :)

Bjuder på lite bilder från helgen. Först ut en bild på läckan!
/Annica

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1979057/images/2012/pic_195631145.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1979057/images/2012/pic_195631145.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1979057/images/2012/pic_195631145.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1979057/images/2012/pic_195631145.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1979057/images/2012/pic_195631757.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1979057/images/2012/pic_195631757.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1979057/images/2012/pic_195632130.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1979057/images/2012/pic_195632202.jpg" class="image">


Våriga fredag!

Ja, det är så härligt att solen skiner utanför! :)
Om en stund ska vi i väg och storhandla och efter det blir det stan en sväng och fixa lite grejer! :)

Förövrigt så kommer de bryta upp hela vårat hallgolv nu på måndag.. Dock är det bra att de får det gjort så att det inte sprider sig och vardagsrumsväggen rasar samman..

En positiv grej är att jag fått svar på min projektplan till examensarbetet och han sa att den såg utmärkt ut så nu kan jag börja med mitt examensarbete. :)

Nu ska jag fixa mig!
Ha det bra,hej!
/Annica



Torsdagen den 22 mars!

Idag var min sista dag på LIAn, känns faktiskt lite sorgligt då tiden gått så fort! Det har varit jätte lärorikt och jag har träffar massa med härliga människor! Dock så längtar jag massor tills på tisdag! :)

Idag har schemat verkligen varit fullspäckat. Först var jag på praktiken. Sen hem och storstädade och började tvätta. När all tvätt hängde på tork begav vi oss till gymmet! Vi var väl hemma strax efter 20. Efter det har jag hunnit äta lite och så tog jag tag i den där projektplanen som ska vara inne imorgon och skrev nästan precis klart den. Vilket känns otroligt skönt då det innebär att jag inte behöver sitta och stressa med den i morgon bitti utan att jag då istället kan få sova ut.

Just nu är jag så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna. Har inte sovit bra de senaste två nätterna utan jag har legat vaken till framåt 3 och inte kunnat somna, sen när jag väl somnat har jag vaknat titt som tätt. Sen har det varit tidiga mornar.. Detta är inte likt mig, då jag vanligtvis somnar så fort jag lägger huvudet på kudden.. Hoppas att jag kan somna sen när jag ska lägga mig! :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar för natten!
Ha det så bra, hej!
/Annica







Kvällskul!

Som jag nämnt innan tycker jag att såna här kan vara lite småskoj! Denna var rolig trots att den var lite sorglig!


Ett försök till att se smart ut?

Nej det är inte därför som jag har glasögon på mig, utan fick jag bestämma så skulle jag helst slippa. Känner mig obekväm i det. Nu är det så att jag har haft ont i ögonen ett par dagar och bestämt mig för att vila ögonen ifrån linser och eftersom jag nästintill är blind utan så måste jag ha glasögon!

Hur som haver, ska ta på mig skorna nu och bege mig ut! Ska iväg på handledning på jobbet! :)
Ha det bra, hej!
/Annica


Söndag!

Även denna helg har gått snabbt!
I fredags firade vi Joel! Våra föräldrar kom på besök och vi bjöd på mat och dessert! En trevlig fredag! :)

På lördagen åkte vi iväg och åt på pizza hut! Bytte och handlade kläder åt Joel :)
På kvällen så var jag och åt på Efesos tillsammans med mina arbetskamrater på Steget! Väldigt trevligt! :)

Idag passade vi på att sova ut! Det var väldigt skönt! Efter lunch så begav vi oss till Karslundsmotionsspår! Där gick/sprang vi 5.87 km! Mycket härligt måste jag säga! :) mysigt dessutom att åka iväg på utflykt tillsammans med Joel! :)
Väl hemma har vi bara tagit det lugnt och tittat på Kill Bill 1 och 2! :)

Nu ska vi fortsätta ta det lugnt framför tvn innan det blir att gå och lägga sig! :)

Ha det bra, hej!
/Annica

Bjuder på en bild som jag passade på att ta på karslundsspåret när Joel var inne i skogen och tog en kisspaus! (; just i detta tillfälle sprang en joggare förbi!


Tid!

Ja, även idag har jag lite tid att skriva några rader. Börjar nämligen 12.30 :) Igår känns det som om jag kom en jättebit på vägen kring mitt examensarbete och efter att ha pratat med min "lärare" så har fler bitar fallit på plats. Jag känner verkligen att detta arbete kommer bli roligt att skriva! :)

Annars händer inte så mycket, eller ah det räcker med att ha massa tankar och funderingar på det just nu! På fredag fyller min Joel år och det är så skönt att ha presenterna klara till det. Vilket betyder att jag inte stressar runt i sista minut! Bra där! :)

Imorgon fyller ju även min älskade vän Lena år. Fy så gammal du blir! Jag förväntar mig en stor bakelese som du själv har bakat bara för mig! (A) (läs detta och förvänta dig att jag i alla fall vill ha en kopp kaffe när du har tid;)) hehe

Aja dags att ta på sig skorna och rusa!
Vi höres och synes!
/Annica

Jag är så dålig....

Jag vet, jag skriver inte här ofta alls. Men jag ska verkligen försöka skriva när jag har tid. Idag har jag lite tid över nämligen.
Ska snart iväg på praktik, jag har bara 6 dagar kvar det, tror jag om jag räknat rätt. Vilket betyder att 6 veckor gått mycket snabbare än vad jag trodde att det skulle göra!

Jag har i alla fall trivs jättebra och känner att jag fått massa mer nyttigt och lärorikt. Vilket är jättebra!

Aja, såg nu på klockan att jag måste rusa. Men jag ska bli bättre på att uppdatera!
Ha det bra, hej!
/Annica



Red is the word!

Japp that's true! Idag färgade jag över alla mina tusen gråa hårstrån! Joel tyckte att det var på tiden.
Färgen vart rött! Dock var mitt hår mycket mörkare nertill så jag kommer behöva färga ännu en gång för att få det jämnare :)
Faktiskt ganska nöjd annars!! :) det vart ju inte as rött utan mörkrött! :)
Aja nu ska jag kika på Wallander, det är ju trots allt söndag!
Imorgon börjar en ny vecka med praktik! :)

Ha det bra, hej!
/Annica


RSS 2.0