5 dagar sen sist..

Efter att ha flyttat hem till Örebro märker jag att mitt liv sakta men säkert börjar komma tillbaka. Och det är då för att jag helt glömmer bort att blogga om dagarna. :P
Igår och idag har varit plugg-dagar, så när jag kom hem idag, utmattad, sova jag på soffan i 1 timme.. Vakna lagom till 17, då vi hade tvätttid, och nu 24 minuter senare väntar jag på att maskinerna ska bli klara, så att det sedan blir en tur till gymmet.

Har haft en fullspäckad helg, med bland annat bröllop i lördags. - Som var huuuuuuur fint och trevligt som helst. Jag som sagt att jag skulle försöka ha ett stone-face och inte gråta en skvätt, tjöt som en gris. (där fick jag så att jag teg) De var så fina. :)
Söndagen, träffade jag Lena, vi tog det mest lugnt hela dagen. Vilket var skönt!
Igår, så var det skola till 16, var hemma vid 17.30 typ, åkte till Fanny och bror i Hallsberg och firade att Fanny hade blivit en jobbig och trotsig tonåring. Vi käkade även pannkakor! ;) Efter det åkte vi till det numera nygifta paret Romell på en kvällsfika, dit även Linda kom en stunde efter. Hade det treligt och pratade och sådant som man gör, det vart lite tråkigare när vi skulle hem. Då vi även var tvugna att säga adjö till Linda som skulle flyga tillbaka till USA idag. Men förhoppningsvis går denna tid lika snabbt och vi ses snart igen!
Idag, blev det Karlskoga och plugga, mycket mer har jag inte hunnit, men som jag skrev innan ska vi snart iväg och träna. :)
Aja, nu ska jag byta om.
Ha det bra, hej!
/Annica

Ps. bjuder på lite kärleksbilder från helgen Ds.

Fixardagar!

Har nu i två dagar varit riktigt händig. I går bestämde jag och Lena oss för att vi skulle ta tag i att måla vårat köksbord vitt. Och på färden, så hittade vi ett jättefint tyg som vi bestämde oss för att köpa och fixa kuddfodral till sängen! :) Då jag också köpte ett beiget överkast samma dag.
Igår började vi fixa bordet, målade en gång, fixade de 3 stora kuddarna. Sen var det kväller! Idag har vi målat bordet en gång till, sen sytt de 3 små kuddarna. Är supernöjd! TACK LENA för hjälpen! :)
Bjuder på bilder på grejerna! :))
Är även stolt över mig, som klarade av att sy efter så många år. Fick ju även användning för min symaskin! :)
Det vart stor skillnad i sovrummet, bara av det lilla, vilket känns bra! :)
Imorgon ska vi in till Marieberg och köpa mer grejer till hemmet. :) Så kuuul! :)
Aja, nu ska jag kika true talent! :)
Ha det bra, hej!
/Annica

Otursdag??

Ja, denna dag går i oturens-tecken.. Började med att jag vaknade helt på fel sida, inte alls på humör. Sedan på gymmet så trasslade mitt halsband in sig i hörlurarna när jag sprang, tog en timme att få upp... Väl hemma skulle jag föra över pengar, och kolla fb, när jag kollade fb, blev det nåt knas så det står jättekonstigt på allas statusar.
Inte nog med det, så tappade jag upp ett bad, som jag någonstans glömde bort, så när jag kom på det så hade vattnet runnit mer än över kanten. :/
Så nu sitter jag här, beklagar mig och hoppas på att dagen inte kan bli värre. Emma kommer hit senare så jag hoppas på att hon kan göra min kväll, vilket jag inte tvivlar på! :))
Nu ska jag gå ut på balkongen andas in lite frisk luft, sedan dricka en kopp kaffe.
Ha det bra, hej!
/Annica

PS. Btw, dagen är lite värre redan då det är fotboll på tv.. DS.

Tjena mittbena!

Har precis kommit in, fy helvete vad det regnar.. Det var som att ha duschat med kläderna på när man kom in..
Idag har vi varit på stan, inhandlat lite födelsedagspresenter och annat tjafs. :)
BTW, så har jag testat att ha mittbena, ovant men skönt. Kanske ska köra på det ett tag? eller vad säger ni?
Aja, nu i detta pissväder så ska jag fråga Joel ifall han vill spela tv-spel med mig, dessutom ska vi vara fräscha och ta en ansiktsmask! ;)
Ha det bra, hej!
/Annica



Welcome to our crib!

Idag är det söndag, helgen har gått snabbt! Ikväll blir det att grilla, dricka lite vin och få sällskap av Lena! Kanske blir ett par sällskapspel eller liknande! I hennes sällskap är man aldrig riktigt säker på vad som händer. (A)
Ah i alla fall så har jag lovat att visa bilder på hur vi bor, det lovade jag för ett ex antal månader, vi flyttade ju ändå in i slutet av mars. Jag ber i förväg om ursäkt för att det inte är överdrivet städat på bilderna.

Alla rum är inte med, men detta är en del!

Så nu ska jag fixa kaffe, för snart kommer mor och far förbi!

Have a nice sunday!
/Annica

Fredagen den 12 augusti.

Den här dagen har jag väntat på hela sommaren, inte för att jag vill sluta jobba utan för att jag tycker att det ska bli kul att flytta hem till Örebro igen tillsammans med Joel. Vi har ju som sagt inte setts jättemycket denna sommar, men samtidigt har det varit så otroligt skönt att båda haft ett jobb, tjänat pengar, så att vi tillsammans i höst kan köpa och göra roliga saker. Visst är väl det så mycket bättre?

För alla er som inte visste ska vi dels till turkiet 28 september - 5 oktober. Betalade in det sista igår, och det känns lite närmare nu! Ska bli så roligt att åka någonstans tillsammans med Joel, det var ju ändå 5 år och 3 månader sen vi träffades och vi har aldrig åkt på någon större semester tillsammans. Så det ska bli så roligt!! :) Det är något vi verkligen förtjänar! :))

Sista arbetsdagen för denna sommar, ja hur känns det då? Trisst faktiskt.. Men det ska bli skönt att vara ledig en vecka, sen så börjar ju skolan måndagen den 22 augusti. Ska bli skönt att den kommer igång också på ett sätt. Jag tycker faktiskt att det kan vara jobbigt att vara ledig längre perioder, själv, man blir så rastlös nästan lite nere. Jag minns bara förra våren när jag gick hemma några månader då jag var arbetslös, det var en pina. Första tiden var ju självklart skönt, men sen så blir man mer och mer rastlös..

Ahja, sitter här, längtar tills ikväll då jag får sova i min egna säng! hehe

Ha det bra, hej!
/Annica

Torsdagen den 11 augusti

Sitter på jobbet och fryser.. :( Skulle just nu vilja ligga hemma och värma mig under täcket.. Dock är det bara 2 timmar kvar ungefär, sedan ska jag nog hem och krypa ner under täcket.. Inte kommer jag väl bli sjuk nu när jag endast har 1 dag och 2 timmar kvar på sommarjobbet? Onödigt att missa det  lilla man har kvar och så vill jag vara frisk i veckan som kommer då jag är ledig.
Ändrade planer inför helgen, så det blir en ledig helg, och ärligt talat har jag tänkt att bara ta det lugnt! Hoppas Joel är inne på samma grej! Möjligtvis städa och fixa. Imorgon flyttar vi hem till Örebro igen! <3

Det känns skönt, samtidigt sorgligt, kommer sakna mor och far! Tur att det inte är allt för långt! :)

aja, har inget mer vettigt att skriva!
Ha det bra, hej!
/Annica

Onsdagen den 10 augusti.

Dagarna flyger förbi och halva veckan har redan gått! Det känns fortfarande som måndag, för jag har inte hunnit med nåt känns det som. 2 hela arbetsdagar kvar på denna sommar, sjukt att det redan gått 5 veckor. Nästa vecka blir i alla fall ledigt, vila upp mig inför skolan och även ha lilla Emilia på besök ett par dagar! Sen så ska jag och Joel fixa i lägenheten lite! :)

Har förresten en ganska kul grej att berätta.. Igår kväll när pappa skulle gå ut med Etna runt 23 tiden så väcks jag utav: - ''Etna, Etna..''
Jag vaknar upp i ett ryck och frågar vad pappa vill då han står i dörröppningen till mitt rum och han svarar: -'' Är Etna där?''
Jag tittar efter: '' Nej, det är hon inte''
Jag hör hur pappa ropar på henne, men hon verkar inte komma så jag ropar:
''Hon smet väl ut när du hade glömt stänga grinden förut''
Pappa: ''Nej, det kan hon inte gjort''
så hör jag hur han öppnar ytterdörren och ropar, men ingen Etna. Så jag  knallar upp och kollar i vardagsrummet och går sedan mot altanen och öppnar den. och gissa vem som ligger i stolen och tittar lite förvånat på mig precis som ''får jag komma in nu??''. Jo Etna, då har hon legat där ute i flera timmar, utan att nån märkt det, och de inte såg henne när de stängde dörren.. Haha kul tycker jag, dock sorgligt om hon faktiskt varit försvunnen, eller om ingen märkt det och hon legat ute hela natten.. Men då Etna inte skäller eller så när någon ropar så hade detta kunnat vara möjligt, hon är en knasig liten söt hund.. :)
Tur i alla fall att vi fann henne oskadd, och hon vart väldigt glad när hon fick komma in ;)

När jag slutat idag ska vi in till Örebro, mäta diskmaskinen, sedan åka iväg och storhandla inför flytten hem på fredag. :)

Ha det bra, hej! :)
/Annica


Måndagen den 8 augusti.

Då var det måndag igen.. Känns som helgerna går alldeles för snabbt ibland, särskilt när man jobbar. Gjorde ju i alla fall min sista natt nu natten till söndagen, så otroligt skönt. :) Nu är det även sista veckan på LSV, sjukt vad tiden gått fort. Så sen blir det 1 veckas ledigt, sen börjar allvaret igen.. ;P

Som alla vet var ju jag, Emma och Lena på spökvandring i fredags kväll, det var mysigt. Dock var det inte alls lika läskigt som vi hade hoppats, men det var intressant och sen så var det roligt att umgås med mina tjejer tycker jag! :) Hade ju dessutom druckit lite vin innan och eftersom det var så himla varmt på slottet så kände man sig fullare än vad man var. ;P

När det var slut så gick vi till Ivy's uteservering, mysigt! och sen hem till Lenas place igen, där jag också övernattade! :)

På lördag morgon, eller kl 13.10 begav jag mig hem till Laxå igen för att träffa min Joel :) Hela lördagen var en slöar dag, vi tog det bara lugnt, kollade supernatural och sov lite emellanåt, jag var supertrött! Sen vart det tidigt i säng för att orka jobba på natten.

Söndagen bestod även den av att slöa, vi var hos min bror och hans fru och fikade lite, sen slöade vi ännu mer och så grillade vi! :) Fick ett samtal från USA, kul att höra Lindas röst! :) Saknar!! Sen såg vi ännu mer på supernatural, typ 6 avsnitt?? minst..

och idag som sagt, jobbar jag juu. När jag slutat har vi tänkt bege oss till Marieberg och kika runt lite där, det är ju så extremt dåligt väder... Ska även försöka hitta nåt fint att ha på mig till bröllopet, det är ju snart ju! :)

Ha det bra, hej! :)
/Annica


yey.

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1800391/aaannicajansson?claim=tajh955az3e">Följ min blogg med Bloglovin</a>

Fredagen den 5 augusti.

Fick skoluppgifterna inför hösten igår och tyckte faktiskt att de såg helt okej ut. De två första enskilda var att läsa en bok (fick flera förslag på böcker) och det andra att se en film (även där fick man förslag) och sedan skriva 5 A4-sidors referat, helt min grej, tycker sånt är skoj!

Den första uppgiften var att läsa en bok, dock kanske inte alltid min starka sida eftersom jag läser i perioder. Men i alla fall så hade jag läst många utav de böcker som stod med på listan, så jag valde ut ett par jag inte läst, gick ner till bibloteket på min rast och fick med mig boken: Vingklippt ängel. Hade hört talats om den innan, men aldrig läst den. Jag började läsa och vart fast, men 50 sidor senare tänkte jag att jag nog ville spara och ha lite och läsa vid senare tillfälle, dessutom blev jag helt yr av att läsa.
Men hittills har boken varit väldigt bra, det är ju en självbiografi, något jag tycker är intressant. Gillar böcker där saker är sanna. Dock är denna lite hemsk, och ibland väldigt djup och tung, men jag fastnade för den och hoppas att intresset fortsätter så att jag orkar läsa klart den! :)


Längtar tills ikväll, då jag, Emma och Lena ska iväg på spökvandring på Örebro slott. Lite skoj faktiskt, undrar hur läskigt det egentligen kan vara, men det står att det är 16 års-gräns. haha. och på senare år har jag blivit allt mer rädd av mig för sånt där, så det ska bli spännande och se! ;P
Innan ska vi käka tacos och dricka lite vin, mysigt!

och imorgon kommer Joel :D och jag jobbar min sista natt i helgen, känns skönt! :)
Dessutom har jag och Joel varit tillsammans i 5 år och 3 månader imorgon, shit vad tiden går fort!

Aja, nu väntar jag på att Lena ska komma med min hemnyckel! ;P
Åter till arbete!
Ha det bra, hej!
/Annica

One and only.

You've been on my mind. I grow fonder every day, lose myself in time just thinking of your face.
God only knows why it's taking me so long to let my doubts go. You're the only one that I want.



Onsdagen den 3 augusti.

Speedway igår, var sjukt spännande och jämt, men Indianerna vann! :D

Idag ska jag in till Örebro, hämta biljetterna och ett paket, sen är tanken att jag ska försöka att städa lägenheten om jag hinner. :) Gaah, jag känner mig stressad, men borde inte vara det..

Aja, detta blev ett kort inlägg, men glömde bort vad jag egentligen skulle skriva.

Ha det bra, hej!
/Annica

Tisdagen den 2 augusti

Seg_tjej_90... Japp det tog på krafterna idag när man var uppe lite längre igår.  Hade i alla fall en jättetrevlig afton i prästorp med gamla Rånot gänget, dock saknades Linnea och Camilla. Vi käkade hamburgare och spelade spel som på den gamla goa tiden, mycket prat och skratt. En mycket bra kväll!
De som var på plats var jag, Lena, Amanda, Becka och Katarina. :)

Igår tog jag också årets första dopp, måste säga att det var mycket skönt! :)

Idag däremot ska vi på speedway, det gillar vi! :D

Nu ska jag forstätta jobba!
Ha det bra, hej! :)
/ Annica


Måndagen den 1 Augusti.

Japp, det är idag det. Sjukt vad sommaren har gått fort egentligen. Har 2 veckor kvar på sommarjobbet, sen ska vi tillbaka till Örebro och njuta av ledigheten en sista vecka innan skolan börjar. Hoppas på att vi kan åka någonstans, eller i alla fall hitta på något kul. :)
Denna vecka är fullspäckad efter jobbet, idag ska vi till pipen och ha ett sista rånot innan hon flyttar. :) och imorgon så hoppas jag på speedway!! Onsdagen är också fullspäckad, torsdagen är ledig och på fredag ska jag träffa mina två underbara vänner Lena och Emma, ska bli kul. Veckan går snabbare när man har saker att längta efter. :) Mitt i allt måste jag försöka komma in till Örebro och kolla posten och hämta ett paket. Men det hinner jag förhoppningsvis på onsdagen innan jag ska iväg. :)

Denna vecka är Joels sista arbetsvecka, om han inte får förlängt. Men i alla fall så hoppas jag på att han vill vara lite mer i Laxå nästa vecka då :)

Aja, nu ska jag återgå till arbete. :)
Ha det bra, hej!
/Annica

RSS 2.0