Lasse Lindh

Jag ger dig inte min morgon och inte min dag,
du får nått så mycket bättre, du får hela jävla jag
Hela underbara, unika jag inte något så fjuttigt som en morgon och en dag!




Kom och tänka på Lasse Lindh, han har ju en del mysiga låtar. :)
Texten ovan är ju från svenska hjärtan!


Förövrigt har jag idag varit på julbord med jobbet, det var mysigt! :)
Fick en mysig filt i julklapp också, söta människor! :)
Nu ska jag lägga mig i soffan, hoppas på att det är simpsons eller family guy och isåfall mysa ner mig där resten av kvällen. Imorgon ska jobbas 8-16.30 , och det gillas!:)


Ha det så bra, hej!
/Annica

Torsdag!

Inatt vaknade jag av att jag hade hur ont som helst i tandköttet... Gick upp och tog värktabletter men kunde inte somna om direkt.... När jag väl somnat så sov jag bara ett par timmar till och när jag vaknade igen var värken kvar.. Dock inte lika mycket som tur var!
Satte mig vid datorn och påbörjade den enskilda uppgiften, det gick ju sådär. Två timmar senare när min bror ringde och frågade om vi skulle luncha så tackade jag inte nej! Värken gjorde att jag ändå inte kunde tänka klart så en paus skadade inte. :)
Åt med min bror på stan och efter det hann jag även med att köpa de sista julklapparna när jag ändå var på stan! Bra ju! Väl hemma så började jag slå in julklapparna och när Joel kom hem hjälpte han till! :)
Efter det så tog jag tag i den enskilda uppgiften igen och blev klar! Mycket skönt! :) Kan slappna av lite nu!


Imorgon ska jag jobba igen 8-16.30, trevligt!! :)
Nu ska jag mysa framför tvn och vila käften! ;) som förövrigt känns bättre just nu! :)
Ha det bra, hej!
/Annica

Julstämningen är hög!

Det har verkligen gått bra för oss idag.. eller inte.. haha. Pepparkakshuset blev skevt och skulle nog vunnit i en tävling om världens fulaste. Men skoj vare i alla fall ;)
Efter det gav vi oss på att baka knäck, som i alla fall blev väldigt lyckad! :)
Men sen skulle vi gör microkola och då började givetvis bunken att brinna.. Turen var alltså inte på vår sida idag ;) Haha men vi fick oss en i alla fall en massa skratt. Och det var i alla fall mysigt att ägna lite sådan tid tillsammans med Joel! huvudsaken! :) (jag är inte bitter)


Här är lite bilder på mästerverken, den sista är bara allmänt mysig! :)



Nu ska jag mysa ner mig i soffan och kolla på lite tv. Imorgon har jag tänkt träna (läs om jag kommer upp i tid) och efter det blir det jobb 13-21.30 :))
Ha det bra, hej!
/Annica

Lucia.

Idag är det Lucia! Dagen till ära har jag och Joel tänkt baka lite. Det kommer bli knäck, kola och pepparkakshus, det sistnämnda får vi se hur det går med ;) Men mysigt att julpyssla tillsammans tycker jag!! :)

Jag lovar att lägga upp lite bilder på det sen :)
Nu ska jag fortsätta med det jag höll på med innan, nämligen städa! Fann ingen inspiration idag till att sätta mig och göra mitt egna arbete.. Jag som verkligen var på hugget igår och fick ner en massa på det andra. Men icke idag.. Typiskt när man är ledig och allt.


Aja, vi hörs!
Ha en fin Lucia!
/Annica

Måndag igen.

Ja, det var ju en vecka sen sist. Helgen började med att jag och Joel var barnvakt åt lille Olle fre-lör, lördag morgon åkte vi hem till Örebro och på vägen plockade vi upp Lena(som skulle till Örebro) och Emma som skulle med oss. Så resterande av helgen har spenderats på Ålandshav, mycket trevligt! Sällskapet var Joel, Emma, David, Pernilla och Erik! Man får tacka!! :) Dock var jag kopiöst trött mesta delen av helgen, men jag var en av de få som orkade vara uppe längst! hehe.
Aja nog om det.


IDAG: Som förra måndagen så var jag även idag på föreläsningar i Lindesberg. De var intressanta och föreläsarna var mycket bra! :) Det var emellan 8.30-16, så jag kom hem runt 16.30, började skriva utvärdering av kursen och sedan min del av grupparbetet. Blev klar med båda och hann dessutom handla mitt i allt ;P


Längtar tills på onsdag, då jag äntligen ska jobba lite. Ska bli mys att komma tillbaka till alla på steget! :))
Nu ska jag nog lägga mig i sängen och kolla på nån film! Får se hur länge ögonen orkar vara öppna (;


Ha det bra, hej!
/Annica

Bjuder på en bild ifrån helgen på mig och fina Emma <3:

Måndag

Idag är en sån dag som jag varit otroligt trött och känt mig allmänt seg, nästintill sjuk. Har varit i Lindesberg på 2 föreläsningar en om sexuella övergrepp och en om suicid. Båda var faktiskt intressanta och värda att lyssna på. Dock var jag ju som sagt helt seg i huvudet, men det jag tog in var intressant :))

Sen så kom jag hem typ 17, och då var tanken att vi skulle tvätta vårat berg av tvätt. Men Joel hade gjort en miss och bokat nästa måndag, och dessutom var det fullt hela veckan ut, utom fredag morgon 9.30-14.30, så eftersom jag ändå ska in till stan då (ska nämligen till Laxå på torsdag för att vara barnvakt åt Olle fredag morgon) för att ha webmöte kl 10 så får jag passa på. (läs stressa ihjäl mig)


Idag är alltså en sån där klagodag, men mest för att jag är så himla trött! Det får helt enkelt bli sängen tidigt ikväll. Onödigt att klaga när allt för övrigt är hur bra som heslt!


Ville bara säga att kvällen blev lite bättre när jag klickade hem ett par skor jag länge velat ha från HM. :))

Ha det så bra, hej!
/Annica

Evigheter sen sist..

Ja jag vet att det var evigheter sen jag skrev något här på bloggen, men jag har för tillfället fullspäckat schema i min vardag. :) Just nu sitter jag och inväntar Lena som ska komma och joina oss denna kväll! Blir nog lite vin och massa snack, som vanligt! ;)

Jag har inte så stor lust att skriva så mycket mer, men nu vet ni att jag lever :)
Ha det bra, hej!
/Annica

Bjuder på en gammal bild på mig och Lena.


RSS 2.0