Fredag.

Denna jobbvecka gick snabbt, det är ca 1 timme och 20 minuter kvar sen är det helg. Dock ska jag ju jobba natten till söndagen också, vilket jag önskade att jag inte skulle. Är inte bra, har nästan ständig huvudvärk och är yr.. Så det känns inte alls bra att behöva köra bil. Dessutom behöver jag vila, men jag har bara 2 helger kvar med denna då. Vet inte vad det är som pågår, fick heller inte besöka vårdcentralen här i Laxå, och 1177 rådde mig till att besöka vårdcentralen där jag bor. Men jag är i Laxå nu, och har tänkt vara det till v 33.. Dessutom hinner jag inte. Jag är dock trött på att vara yr, det är obehagligt. :( Sen kommer det helt plötsligt när man minst vill, typ som igår när jag var påväg hem från Emma och David.

Aja, ikväll får jag träffa min Joel, ska se till att vila mycket. :)

Ha det bra, hej!
/Annica


Torsdag.

Japp, även denna vecka känns som den gått snabbt :) Imorgon är det redan fredag och då kommer Joel. :)
Igår var jag med far och mor till Örebro, fick fina bordstabletter av mor och även doftljus. :) Ganska tragiskt att tänka att man längtar till hösten bara för det är så mysigt med tända ljus.. men jag längtar tills jag jobbat klart och ska flytta hem till Örebro igen och pyssla lite i lägenheten. :) En riktig storstädning lär behövas, trots att det inte är stökigt så lär det samlats massa äckligt damm tyvärr. Men jag är inte ledsen för det, för knasig som jag är så tycker jag faktiskt att det är roligt att städa. Älskar när man ser att det är rent och fint. :)

Idag så ska jag äntligen få träffa min efterlängtade Emma!! :) Ska bli trevligt och skoj, har saknat sötan på tok för mycket. Dumt att vi låter det gå så lång tid emellan vi ses, men jobbar man olika så är det svårt att få det att passa. Men idag i alla fall så ska jag åka till henne efter jobbet! :) Det är en sak jag längtar till också, att få komma hem till Örebro och hänga på nån uteservering med henne. Det är ett måste när jag kommit hem. :)

Aja, nu ska jag avrunda här. :)
Ha det bra, hej!
/Annica

Puss på mig och Emma, en bild från i vintras!

Onsdag.

Solen skiner för första gången på bra länge idag, trots att klockan endast är 07. Hoppas verkligen att den är kvar i em när jag slutat :)
Igår var jag sällskap till pappi i bilen, med destination Söderköping, tur och retur kom vi inte hem förens runt 23.. Väldigt sent för mig som brukar vara tidig i säng ;P Påvägen dit var även två av mina bröder med också. :) Trots att hela min dag i stort sett bestått av att sitta på röven, så var det en trevlig resa! :)
Det mindre trevliga är att jag inte fått sova antalet timmar jag brukar, så jag är orolig att tröttheten ska komma och lura snart. Hoppas inte dock!!

Idag, ja, vad händer idag? Jag hade hemskt gärna viljat besöka Ritz för att kolla på den förtjusande Veronica Maggio, men då jag börjar 7 imorgon så får jag nog strunta i det.. typiskt...
På tal om artister så har jag ju glömt att säga att jag tycker det var jävligt trisst att Amy Winehouse gick bort i helgen.. En mycket bra artist, som jag helt klart kommer sakna. Men som de flesta uttalat sig så var det väl väntat, hon levde ju inte det mest hälsosamma liv. Tråkigt, mycket tråkig..

Nej, nu ska jag återgå till arbete.
Ha det bra, hej!
/Annica

Tisdag

Frukost på jobbet.. :) Att det kan vara så gott med kaffe?
Idag känner jag mig inte lika trött, skönt. och jag sov inte när jag kom hem igår utan jag storstädade hela mammas och pappas hus, dammsög och skurade. Sedan gjorde jag tacopaj och mitt i det hämtade jag mor och far vid bussen. Så jag hann inte vila en sekund! Dock var jag över och tog en kaffe hos Marie och Roberth medan golvet skulle torka, så det var väl en lite paus..
Tittar ut genom fönstret och det är värsta tjocka dimman, man ser inte speciellt långt..
Ärligt talat vet jag inte vad jag ska skriva, sitter här, jobbar och läser lite aftonbladet, tycker det med Norge är as hemskt, obehagligt. Sedan att aset ler på fotot när han åker eller åkte till häktet, gör mig äcklad. Vilken sjuk jävla idiot.
Aja, åter till arbetet.
Ha det bra, hej!
/Annica


När tröttheten kommer smygande..

Kafferast? Ja, ska strax gå och sätta på lite kaffe. behövligt. Börjar helt plötsligt känna mig hur trött som helst, det beror nog på att jag inte sovit ut ordentligt i helgen. jobbar och sliter, hinner inte med att sova, vill inte sova så att jag missar en massa.
Känner för att sova efter jobbet, men jag hade tänkt att jag skulle storstäda hemma hos mamma och pappa. Låter väl som en bra idé? Så kan jag sova tidigt ikväll istället. :)
Sedan har jag också tänkt i flera dagar att fixa lite på min blogg men det får vänta..
Förresten? Är den nån som har ett fint lite större typ antikt, (vet inte hur jag ska förklara) skrivbord. Joel har fått för sig att vi ska skaffa en ny stationär dator. Blir bättre när vi ska köpa en systemkamera och ja, det skulle vara bättre helt enkelt. och då behöver vi byta ut vårt lilla skrivbord. Så, om nån vet någonstans som man kan köpa lite finare skrivbord, inte bara en planka med ben som på Ikea så ge förslag :))
Nu var det kaffedags ja!
Ha det bra, hej!
/ Annica

Ofattbart..

Vill börja med att berätta för alla er som undrade vad jag tyckte om Harry Potter, att jag tyckte att den var himla bra, synd att det är slut, nu när filmerna börjar bli så spännande och bra. Slutet var som jag trodde på ett ungefär, mer vill jag inte gå in på för att förstöra för de stackare som inte sett filmen ännu..

Norge. Ett land som numera är i sorg. Sitter och läser aftonbladet, och tårarna är inte långt borta. Detta är ofattbart. Tycker att varje människa självklart ska få ha en egen åsikt, men att ha så mycket hat inom sig så att man dödar 93 st människor, det går bara inte att förstå. Att de här människorna dessutom var oskyldiga människor. Många utav dem var bara barn,  de hade hela livet framför sig ju.. USCH, jag kan inte en föreställa mig vilken sorg Norge måste känna.. De ungdomar som var på plats, som fick se detta, de som fick låtsas ligga döda bredvid sina redan döda kamrater.. Nej USCH...
Det som är läskigt är att det är vårat grannland, tanken på att det kunde/kan hända i Sverige är obehagligt. Vad lever vi i för samhälle, ska vi behöva vara rädda jämt?
Jag tycker att detta är så hemskt, det finns nog inte ens ord att sätta på det som hänt. Jag lider verkligen med varenda norrman.
Hur kan man ha så mycket hat inom sig? Det är något jag inte kan förstå....

/Annica

Känslan man får....

Vid flera tillfällen då saker har hänt, har alltid mina tankar startat med: Känslan man får.... haha
Allt började egentligen igår när jag var på väg till Hallsberg, då dök detta upp i mitt huvud:
Känslan man får när man upptäcker att bensinlampan blinkar precis när man kommit ut på motorvägen och man ser att det inte ens kommer räcka tills man nått sitt mål.

Har haft en massa känslan man får upplevelser idag.. ;P
1. Känslan man får när man vaknat 6.17 de senaste dagarna trots man ställt klockan på 6.30.
2. Känslan man får när alla fiskar rusar emot än när man ska ge dem mat.
3. Känslan man får när man druckit på tok för mycket kaffe.
4. Känslan man får när hela huset rökfylls utav att man lagar mat.
5. Känslan man får när man tar på sig conversen och är halvvägs i och får kramp.

Haha det är as knas. Kommer säkerligen få en massa mer sånna idag, säkerligen en ikväll: Känslan som uppstår när man inser att det inte kommer komma några mer Harry Potter filmer..

Alltså fattar inte ens varför detta dyker upp i mitt huvud. ;P
Ha det bra, hej!

/ Annica


Friday, I'm in love.

Fredag, frukost på jobbet i vanlig ordning. Ska snart mata de fina fiskarna, som jag dock är lite rädd för, känns som de kommer hoppa ur.. De är as-stora, tycker i alla fall jag! hehe
Har fått lite snack ifrån USA också, alltid lika kul, och du vet var jag finns Linda om det är nåt! :) <3.
Om man tittar ut genom fönstret känns det som natt och klockan är endast  08.45. Vad har hänt med sommaren? I alla fall så sitter jag här, käkar frukost och dricker kaffe. :) Längtar tills ikväll, då jag får träffa Joel, vi ska på bio :))
Nej nu ska jag återgå till det jag höll på med!
Ha det bra, hej!
/Annica


Torsdag!

Jag passar på att skriva medan jag har frukost här på jobbet. Jag förstår inte riktigt varför jag är så trött, har ju sovit minst 7-8 timmar de senaste nätterna, men jag är ändå så trött.. Kanske är det det trista vädret, som inte alls ger ork, eller så beror det på att jag inte gymmat på så pass länge.. Igår tränade jag ju i alla fall, 30 minuters mag/rygg-övningar, en promenad på 40 minuter varpå jag kastade in ved i 40 minuter när jag kommit hem från promenaden.
Längtar till morgondagen, då jag får träffa Joel. Vi ska in till Örebro, gå på Harry Potter, men tyvärr måste vi tillbaka på lördag, ogillar verkligen att jag måste köra tidningar. :( men bara 3 gånger kvar nu!
Usch jag är verkligen segast i stan idag..
Aja, dags att avsluta här och hoppas denna dag går snabbt!
Ha det bra, hej!
/Annica

Onsdag!

Åter igen sitter jag här på sommarjobbet och käkar frukost. :) Igår var jag på speedway, mycket trevligt att åka på lite utflykter med mor och far, sen så var även Sebastian, Conny och Fanny med.
Just precis spontan beställde ett loppisbord för nästa helg, funderar på vad jag gett mig in på... Det betyder att jag måste rensa garderoben, något som inte är min starka sida. Separationsångest?? Joel kommer även tycka jag är dötrisst, han hatar loppis.. men borden var gratis denna månad, och då ska man ju passa på? ;P Tanken var att jag skulle stått med Lena denna helg, men alla bord var slut..
Men det är väl nyttigt att rensa lite, försöka bli av med gammalt och köpa nya saker istället? Får ju knappt plats med nytt i garderoben, eller det får jag inte. allt är intryckt..
Ahja nog om det..

Vet faktiskt inte vad jag ska skriva mer just nu, men jag återkommer vi senare tillfälle!
Ha det bra, hej!
/Annica

Frukost @ work!

Det staffade sig att säga att jag var pigg för 2 timmar sedan, nu är jag hur trött som helst, en 3e kopp kaffe på det här kanske får mig tillbaka till verkligheten..?.
I alla fall så tillbringade jag natten hos Lena, var väldigt  trevligt då det var ett bra tag sen vi umgicks.. Hela dagen igår var fullspäckad med jobb 7-16, efter det hämta Lena för att bege oss till Örebro och hämta ett par Levis shorts till mig. (:D:D:D:D) Sen hann vi inte på Marieberg, sedan hem till mor och far, drack kaffe och så vid 20.40 så var vi hemma hos Lena. Drack te och kollade på en film som jag för tillfället inte minns namnet på, men den var bra! :)
Idag har jag tänkt ta tag i träningen, hatar verkligen att jag inte kan vara i Örebro och gymma. Att gå från 5-6 dagars gym varje vecka till 0 dagar, känns skit. Mår skit av att inte träna, blir trött och sleten. Så jag ska försöka ge mig ut på en runda här i Laxå sedan, tappar genast motivationen då det inte alls är som att gymma. Jag vet, klaga, klaga, klaga. Men om man hittar nåt i livet man mår bra av så tycker jag att man ska fortsätta med det, och då menar jag inte klagandet utan träningen.. heh. Jag längtar i alla fall tills v 33, då allt övergår till det normala igen!
Jag och Joel back in Örebro, alla vardagliga rutiner med träning, mat och pluggande. det sist nämnda kanske var en överdrift, helst av allt vore ett jobb toppen. Men 1 år kvar, sedan hoppas jag att det löser sig med den biten!
Jag vet inte vad jag ska skriva mer nu, är tom i huvudet..
Ha det så bra, hej!
/Annica


Hatar, Älskar.

Du sluddrar jag är nykter det svär jag på. Lögner, lögner, alltid lögner fy fan.
Drogerna har gjort dej till mytoman
Jag är trött på att förlåta, jag är trött på att förstå. Jag är trött på att du delar mej i två!
Hatar, ÄlskarÄlskar, hatar
Jag orkar inte mer. Det är galenskap det som sker.
Din ursäkt är all ångest som du har och allting som har hänt i dina dar.
Du hatar det som andra gjort mot dej, men ändå gör du samma sak mot mig.
Jag är så trött på alla tårar, på att gråta nästan jämnt
För att kaoset i mitt liv har du bestämt .

Hatar, ÄlskarÄlskar, hatar
Jag orkar inte mer, det är galenskap det som sker 
Du påstår att jag är livslusten för dej, men du suger alla krafterna ur mej.
Kluvet, kluvet, schitzat, kluvet, ja. Att slitas mellan kärleken och hatet. 
Skitsnack, skitsnack, skitsnack säger jag. Ömsesidig respekt - borde vara lag!

Gillar den där låten, ibland är det läskigt när man hittar låtar man känner igen sig i..
Förövrigt är allt underbart. :D
/Annica


RSS 2.0