Melissa Horn

Jag älskar Melissa Horn, hennes musik är magisk!
En favorit är just denna som jag även lägger upp en text på:

Melissa Horn - Sen en tid tillbaka


Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till


Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann


Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort


Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
Och försökt att känna efter hur det känns
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan


Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
Och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är


Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär
Och insett att jag måste börja om
Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där
Men snart ska jag hitta den jag är.



Torsdag

Idag har jag varit ledig och då har jag passat på att storstäda, är dock inte riktigt klar men får fortsätta att städa imorgon då jag är ledig även då. Ska även tvätta imorgon bitti, lite surt att det bara fanns tvättid vid 07.30 och 3 timmar framåt. Men det behövs tvättas så det är ett måste.

Aja nog om det. Har precis kollat på hur många lingon finns det i världen, och gud vilken film. Mycket skratt och även tårar, men jag tycker filmen var väldigt bra! :)


Nu ska jag fixa lite här! :)
Ha det bra, hej!
/Annica



Dålig uppdatering, I know..

Ja, jag känner mig lite dålig på bloggande-fronten för tillfället. Har fullt upp, och veckan som kommer blir nog likaså. Imorgon så har jag Lia 8-13, sen jobbar jag 13-21.30 :) på tisdag ska jag jobba 13-21.30, sen Lia 8-16.30 på onsdag och så är jag ledig tors-fre sen så har jag LIA hela helgen! :) Jag gillar ju som sagt när det är fullt upp, så det gör mig inget!

Helgen som varit nu då, så fredag efter jobbet så kom Emma hit och vi hade tjejkväll och myste till det med att gå ut och äta på efesos och sedan vart det även utgång på det :) Supermysigt!
Lördagen var lugn!
Idag har vi varit i Laxå firat pappas födelsedag/farsdag samt sebastians födelsedag! Nu har jag precis kommit ur ett varmt bad och jag och Joel ska snart mysa till det med lite glögg :)


Så ha det så bra, hej!
/Annica

Tisdag

Jag glömmer alltid bort att skriva här, ibland är jag duktig och försöker varje dag men just nu är det fullt upp så det blir lätt bortglömt!
I alla fall så hade vi en jättemysig helg i Gullspång! :)


Jag har redan hunnit vara på LIAn 2 dagar denna vecka och imorgon blir det långpass då jag först ska jobba 8-13 sen ha LIA 13-21.30, men mig gör det ingenting trivs ju där som sagt. :)


Just nu känner jag mig lite trött i ögonen, men ska försöka ta mig iväg till friskis så fort Joel diskat klart. Känns som det är ständigt med ursäkter för att slippa, men jag vet ju hur kul det egentligen är bara man kommer igång. Så nu ska jag försöka skärpa mig :)


Nu ska jag avsluta här, ha det så bra, hej!
/Annica

Friiiiiday!

Sitter på jobbet (LSV), har arbetat lite med mitt egna arbete och känner mig så gott som klar - otroligt skönt! :) Känns som man kan slappna av lite då i alla fall.
I övrigt känner jag mig lite halvseg idag, fast sov lite längre än till 05.50 idag vilket är ett plus. Det är tur jag är så snabb på att fixa mig på morgonen och inte har en massa bekymmer med att ta 1 timme på mig i badrummet! hehe. Om jag inte skulle äta frukost på morgonen så skulle nog det ta 10 min för mig att bli klar! Nu låter det som jag skryter. haha



Aja, ser fram emot dagens slut, då jag faktiskt ska ta en välförtjänt helg i Gullspång och sova några timmar längre! För sen är det fullfart nästa vecka igen med praktik, jobb och möten med basgruppen. Vilket bara är webmöten som tur är så man slipper åka omkring och massa. :)
Sen nästa helg så är helgen redan fullspäckad med tjejkväll med min Emma, och kalas för pappa och Sebastian. Men vet ni va, jag gillar att ha fullt upp, det är då man verkligen kan njuta en ledig dag. :)
Och jag längtar faktiskt tillbaka till alla söta människor på Lian, både deltagare och personal. Så det är kul att vara där!



Aja, nu ska jag avsluta här. :)
Ha det bra, hej!
/Annica


Torsdag.

Jag vet att jag är väldigt dålig på att uppdatera här. Men det är mycket just nu med LIA och jobb, just nu sitter jag på LSV och jobbar (har för tillfället lunch). Har även kunnat börja med min enskilda uppgift och kommit jättelångt på den, vilket känns jätteskönt då det känns som jag inte skulle ha så mycket tid till den annars. :)



Igår mina vänner fick jag glada besked och jag är fortfarande hur glad som helst(!!!!!!!), det går åt rätt håll :))



Nu ska jag återgå till arbete!
Ha en bra dag, hej!
/Annica

Körv.

Ja, ska snart ställa mig och steka lite korv och zucchini. Det ska bli gott!
Förövrigt så är jag typ aptrött, svamlar när jag pratar och orkar knappt stå rakt.
Jag vet inte vad detta beror på, kanske sov jag alldeles för länge igår, eller
så skulle jag faktiskt behöva vila upp mig ännu en dag. Men det får bli till helgen då det blir en hel helg i Gullspångs-skogarna!


Det sorgligaste är att jag inte tar mig iväg till gymmet, finner ingen motivation till det. Men jag och Joel gick en promenad på 40 min - vilket resulterade till att jag nu är helt utmattad.. Vart tog min energi vägen?


Praktiken idag var skoj, fick glada kommentarer om hur bra och duktig jag var. :) Vilket var jätteskoj! Jag är nog lite ledsen för att jag bara kommer träffa deltagarna och personalen i morgon också och sedan få vänta ända tills på måndag nästa vecka.. Men lite extra cash i kassan är ju också bra! :)


Aja nu ska jag avsluta här, ha det bra, hej!
/Annica


RSS 2.0