Imorgon gäller det!

Åh jag vart glad när jag såg att blogg.se har en app nu! Kanske jag som missat men skoj ju!!

Igår var jag krasslig, dyngförkyld men dagen räddades av att först träffa Lena en snabbis på stan för att låna en rygga av henne inför Turkiet resan! Det blev en sväng till Apoteket för att fixa lite till resan! Sen hann vi även med en underbar chailatte!! :)
Efter det vandrade jag hem och strax därpå anländer ännu en räddande själ: nämligen Emma! :) vi lagade mat och pratade en massa! Sedan begav vi oss till Laxå där min moder hade ljusparty :)

Kom hem runt 20:00 då jag la mig i soffan och kurera mig!

Och imorgon åker vi!!!!!!! :D längtar och hoppas att min förkylning försvinner tills imorgon! :)
Idag blir det att kurera sig, packa det sista och göra klart den enskilda uppgiften och skicka in! :)

Ha det bra, hej!
/Annica


Lördagskväll!

och jag funderar på att unna mig ett glas vin eller två ikväll. Vi har precis varit ute på en promenad med Jaxon, jag passade på att ta några bilder: två av dem kan ni se här!

Jag tänker inte skriva något långt inlägg, utan just nu vill jag mysa ner mig i soffan bredvid min Joel! :) (dessutom är det simpsons på tv;))


Aja, ha en bra lördag gott folk! :)
/Annica

Fredag

Ja, idag är det fredag igen! I helgen ska vi vara hundvakt åt Jaxon, så jag antar att helgen kommer vara relativt lugn, med träning och kanske förbereda packningen lite. Nu är det bara 5 dagar kvar!! :) Ska även försöka få klart mitt egna arbete som ska vara inne när jag är i Turkiet! :)

Joel håller just nu på att rensa svamp, då vi fick en hel ICA-kasse full av hans föräldrar, det gillas! :)


Nej nu ska jag vara social mot Jaxon och Joel!


Ha det bra, hej!
/Annica




Ett par dagar i Laxå!

Har varit ett par dagar i Laxå, tillbringat lite tid med min mor och far. Trevligt!! :) Tog även lite kort på Olle och även några på Etna. Olle är för söt i alla fall. Se bilderna på honom hääääääär.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, ska iväg och träna lite senare. Men just nu känner jag mig dööööseg. Men det går nog över, förhoppningsvis! :) Det är i alla fall skönt att vara hemma hos min Joel igen!


Ha det bra, hej!
/Annica



Här är en liten bild ifrån när jag lekte med alfapet-bokstäverna häromdagen!! :)

Måndag, en ny vecka.

Helgen gick minst sagt snabbt, men den har varit bra. Jag och Joel har spenderat massa tid ihop, ätit på efesos och bara tagit det lugnt. Jag behövde det. Är tacksam för att jag har honom!

Idag har jag redan hunnit med att tvätta 3 maskiner fulla med smutstvätt, så nu hänger allt på torkning. Ska ta mig en kopp kaffe snart tänkte jag, sedan ska jag städa här i lägenheten.


Imorgon har jag möte i stort sett hela dagen, sen ska jag träna en snabbis och efter det ska jag ta mitt pick och pack och åka hem till Laxå ett par dagar, rensa lite tankar och försöka komma på fötter. Det är så sjukt tråkigt att vara ensam hemma och inte ha ett skit att göra, visst kan det vara skönt ibland men när det är så mycket blir det mest jobbigt. Dessutom känner jag att jag sover bort alldeles för mycket av dagen i onödan.


Ska nu städa lite innan Joel kommer hem, vi ska iväg och växla pengar sen och efter det så blir det träna.


Ha det bra, hej!
/Annica

Glöm inte kika in på min och Joels blogg!

-

Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig




:)

Jag är glad idag, hoppas att det blir som vi tänkt oss nu! <3

Torsdag

Jag har precis skrivit klart arbetet om autism, känns skönt att ha det gjort.
Gick upp sent idag, halv 12-12 något sånt. Jag fattar inte varför jag är så himla trött för? Jag vill vara pigg! Borde få in lite bättre rutiner och gå upp lite tidigare. Kanske imorgon??


Nu sitter jag här i alla fall och väntar på att Lena ska ringa. Vill att hon ska säga att jag kan komma över på (tant)fika!


Sen när Joel kommer hem, ska vi försöka hitta ett solarium någonstans så vi kan fixa en liten grund innan Turkiet, sen ska vi gymma! Förövrigt var Joel jättesöt igår, han kom hem med en påse fylld med nötter och torkad frukt, något jag verkligen behövde efter gårdagen! :)


Ha det bra, hej!
/Annica

READ THIS ONE.

På bättre humör.

Ja, jag är på lite bättre humör just nu. Känner mig jätte avslappnad då jag precis kommit upp ur ett varmt bad. Ikväll är det True Blood på tv, och jag längtar redan! Sjukt bra är det! Fram tills dess blir det nog en massa simpsons och family guy avsnitt och så ska jag hoppas på att tiden går fort tills Joel kommer hem igen!


Nu ska jag avrunda, men glöm inte och kolla in min och Joels blogg! Dock är vi inte världsbäst på att uppdatera, men jag vill påminna er så att ni inte glömmer bort den! :)


Ha det bra, hej!
/Annica

Rastlös till tusen!!

Åh, jag vet inte vad jag ska göra. Låter som ett litet barn, men jag har verkligen ingenting att göra. Jag har skrivit på arbetet om autism, men känner att jag behöver ta ett break därifrån. Förövrigt finns det inte ett skit att hitta på?
Så någon, ge mig förslag, eller ta med mig ut på äventyr!!


Dagen kommer inte bli bättre då Joel ska iväg och spela innebandy hela eftermiddagen/kvällen. Jag får helt enkelt forsätta med det som jag är bra på idag: Vara rastlös.


Har förövrigt försökt fixat min header, men mjjaaa vet inte om jag är nöjd.


Så nu har jag klagat färdigt!
Ha det bra, hej!
/Annica

En dag som denna.

Blir lite små depp när jag inser att det börjar bli höst. Men så kom jag på, att om 15 dagar drar vi till Iurkiet. Men tänk när vi kommer hem, då är det oktober. Jag tycker tiden går för fort ibland, jag hann inte riktigt med den svenska sommaren, därför är jag också tacksam att jag ska till Turkiet i en vecka, dock bara en vecka, men det är bättre en ingenting!

och jag vill också i detta inlägg säga till alla mina iphone-vänner att ni måste skaffa en app som heter Wordfeud!! Det är typ som alfapet, tyngkul, och när ni gjort det invite: aajansson (tror jag heter så) ;D (kanske jag som är efter, alla kanske redan har det??) men isåfall lägg till mig!!


CHECK OUT!!!!!!!


Ah, nu ska jag spela liiiiite.
Ha det bra, hej!
/Annica

Nedräkningen har börjat.

Har inte speciellt mycket att säga. Nedräkningen har börjat lite smått, drygt 14 dagar kvar tills vi drar till Turkiet. Och jag längtar!! :)
Idag började mitt stenhårda schema på de här 2 veckorna, inga kolhydrater! Så imorse skippade jag mackan och det blev omelett. Sen har jag lyckats att inte käka några kolhydrater! :) Tror att jag kommer klara de här 2 veckorna. I turkiet dock kommer man ju vara tvungen att äta massa skit, eftersom jag är så kräsen så kommer jag typ äta ris eller nåt, pommes kanske, har dessutom lova Joel att jag ska testa kebaben!


Sist jag var i Turkiet så gick jag ju ner 4 kilo, pga att jag inte gillade maten och åt ris, pommes, sallad och sådant. Då var vi ju dock borta i 2 veckor, denna gång 1 vecka som tur är. Jag hoppas dock att jag kommer gilla maten bättre denna gång! Jag önskar att jag var en sån människa som inte var så kräsen, för man hör ju alla som bara åååh, åka utomlands och äta god mat. Men jag ser det inte så, utan denna resa är till för sol, bad, nöje och att ha skoj med Joel! Men som sagt, förhoppningsvis så hittar jag nån god mat därnere! :)


Nej nu ska jag säga adjö för den här gången. men innan så: Kolla in min och Joels blogg!


Ha det bra, hej!
/Annica

"Det är okej att känna"

Jag har glömt lägga upp den här videon, hittade den idag igen. När jag ser den blir jag berörd, samtidigt väldigt väldigt tankspridd. För mig känns det som om någon säger till mig att det är okej för mig att vara lite rädd för framtiden. För jag har en ökad risk att få cancer den kanske inte är maximal men heller inte minimal, och ibland blir jag rädd för ovissheten. Jag hatar ordet cancer, det har sårat mig och min omgivning. Men det känns okej då jag vet att jag har världens underbaraste familj, vänner och pojkvän med mig om den dagen kommer som jag jag absolut inte vill ska komma.
Jag hoppas att den dagen aldrig kommer!
Jag säger inte att jag går varje dag och är rädd för vad som komma skall, för då är det inget liv. Man kan inte vara rädd för saker som KANSKE händer i framtiden. Men helt klart så finns det med mig i mina tankar. 


Titta på den här videon för att det är okej att känna.


Precis som de säger i filmen, så tycker jag att man ska sprida denna video.

Friday I'm in love!

och jag ska aldrig mer säga sanningen 
till nån som saknar förmåga att förstå 

Jag trippar på tårna, kan inte sitta still, det är så typiskt mig när jag kommer igång på dagarna och jag gör inte bara en sak samtidigt utan 1000. Men såhär ibland slår det mig, att jag måste sätta mig ner, så det gjorde jag nu, med en kopp kaffe och väntar på att Joel ska komma hem. Vilket han också borde göra när som. :)

Ikväll ska vi laga mat tillsammans, ska göra räkgryta, sen ska vi äta ost och kex och bara ha det allmänt trevligt tillsammans. Ibland känns det som om man gör lite för lite sådant när man bor tillsammans och dessutom varit tillsammans i över 5 år och 4 månader, så tycker det är viktigt att man faktist tar sig tid och gör även sådana saker som inte är så stora tillsammans. Jag tycker i alla fall att det ska bli supermysigt! Känns som vi ska ha en dejt.. haha. och jag är fortfarande helt säker på att jag vill vara med Joel föralltid, han är bäst och jag älskar honom mer och mer för varje dag.


Haha nu blev det lite puttenuttigt, men aja. Jag ska försöka lugna ner mig här, koppla av lite. För att ha ork till ett gympass! :)


Ha det bra, hej!
/Annica



PS: Kolla in min och Joels blogg!

Mannen där är väldigt NÖJD!

Känner mig lite nöjd med mig själv fast jag var så otroligt lat imorse. Kanske inte så konstigt när jag inte kan sova på kvällarna. Läste 50 sidor igår kväll utan att ens bli trött (som förövrigt är ovanligt från min sida, annars brukar jag somna vid andra sidan), men vid halv 1 tiden började Joel klaga på lyset och jag var tvungen att släcka trots att jag inte var trött. Som vanlig då ligger man och tänker på en massa onödigt och min värsta grej som alltid dyker upp är döden, typ tänk om mamma och pappa dör eller tänk om Joel dör osv. Inget att rekommendera att tänka på vid den tiden på dygnet. Men jag låg där, försökte komma på andra tankar, och jag antar att jag mitt i allt somnade.
Men i alla fall så var det inte därför som jag var nöjd. Jag hade stallt klockan på 09.30, för att vara duktig och gå upp och läsa klart de sista sidorna i boken sedan skriva på det egna arbetet. Mycket riktigt ringde klockan som planerat 09.30, jag snoozade, och snoozade och snoozade och snooooooooozade. 11.00 kände jag mig tvungen att gå upp med tanke på allt jag skulle hinna med under dagen. Det första jag gjorde var att starta datorn, gick ut i köket kände efter ifall jag var hungrig: NEJ, sa magen. Så det blev ett glas juice, så jag gick in till datorn för att börja skriva. 11.30 hade jag skrivit drygt ett A4 på det egna arbetet. Och det är där min nöjdhet kommer in, från att ha vaknat 11 till att kommit så långt 11.30. VAD HÄNDER ELLLLEEEER????
nu har jag trots att jag inte läst klart hela boken lyckats kamma hem 3 fulla A4 sidor, nöjd_tjej_90! och förhoppningsvis, med tanke på att jag inte läst ut boken, kommer det bli liiiite mer.
Ah, en annan grej jag är nöjd med är att jag fick med mig Lena till gymmet = slipper gymma själv! wwiiiihhhooo!
Vilken låt om inte denna passar inte bättre nu:
http://www.youtube.com/watch?v=cbmO0Kjevy4

VAFAN, det funkar inte för mig att klistra in länkar??? :S
Ni får väl helt enkelt klippa och klistra. (Anders och Putte- Nöjd) haha
Jag är så glad för att jag är nöjd, om man är nöjd så är man glad, för att man är nöjd. OCh jag är glad för att jag är nöjd.
Aja, nu ska jag halvnöjd avsluta.
/Annica

PS. Kolla in min och Joels blogg, länk finns nedan på min sida.

Ny kamera, ny blogg.

Nej jag kommer inte avsluta denna blogg helt. Jag har däremot skaffat en "gemensam" blogg åt mig och Joel, där vi kan dela våra bilder med folket. Som jag skrev i ett inlägg på den bloggen, så är den en blogg till för de närmaste. Tanken är att det kommer vara lite mer "privat" än facebook, och att vi laddar upp bilder vi vill dela med familj, vänner och sådant, kanske skriver ett par rader om vad som händer och skrev i vår vardag. TROR dock att jag kommer vara den som uppdaterar mest där, men förhoppningsvis så kommer Joel dela en och annan bild där också! :)
Här är en direktlänk till våran blogg: http://annicaochjoelsfoto.blogg.se/?tmp=05222055
Hoppas att det nu blir en länk, annars så ser ni ju i alla fall namnet på den, och jag kommer länka till den nedan på min blogg också.
Nu ska jag läsa vingklippt ängel, i hopp om att bli färdig med den snarast!
Ha det bra, hej!
/Annica

Ett ointressant inlägg om ingenting.

Sitter i Laxå hos mor och far. Joel och pappa kollar på fotboll, såååååå kul. not. Så jag passar på att sätta mig vid datorn, kika runt lite och hoppas på bättre tider, eller något sådant.

Längtar tills imorgon, då ska jag och Joel till Romell's på räk/kräftskiva. My-ys! Vi ska även förtära en hel del akoholhaltiga drycker.

Men nu finner jag inga ord på vad mer jag kan få ner.
BTW, fick våran systemkamera igår, håller på att lära mig hur den funkar. Det är i alla fall superskoj. Så imorgon ska Emma och David få stå modeller hela kvällen, så att jag får öva på att bli proffsfotograf!

Ha det bra, hej!
/Annica


RSS 2.0